onsdag 7 juli 2010

Altanpiff

Ambitionen var att måla klart huset innan semestern började. Och vi fixade det. Förra helgen blev vi färdiga och nu är hela huset äntligen vitt. Mycket tack vare målarmästar Larsson den äldre. Stort tack Pappa! Nu återstår det roliga - altanpiffet! Jag har börjat lite smått, men det är en del fix kvar. Den här fina vita rottinggungan har i alla fall fått sin plats.



ps. Rottinggungan kommer från IKEAs PS-sortiment och heter SVINGA.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag funderar också mycket på altaninredning just nu. Funderar starkt på att bjuda över dig på en fika och få lite inredningstips från ett proffs. :-) På måndag kommer inglasningen och efter det så har jag tänkt att gå från tanke till handling vad gäller inköp. Måste bara bestämma mig först. Och kanske först berätta om mina ideér för min inredningsintresserade sambo.:-) Men han har faktiskt rätt bra ideér för det mesta. Kram Linda

Marie sa...

Hej Linda, hoppas ni har det bra i sommarhettan! Jag är jättenyfiken på er altan! Det låter himla trevligt med fika och inredningssnack!
Kram Marie

HUSnrNIO sa...

Är ju ett jättejobb att måla huset men så otroligt härligt när slitet är färdigt och man kan njuta av resultatet... Att befinna sig i piffningsstadiet är ju hur kul som helst. En altangunga står även på min önskelista. Ha en fin dag.

Ulrika sa...

Hej,hej!
Jag letar efter en altangunga, var har du köpt din?
mvh Ulrika

Marie sa...

Hej Ulrika! Jag har köpt min altangunga på IKEA. Den heter SVINGA och är från ps sortimentet. Hoppas du hittar den. Finns även i blått tror jag.
Hälsningar Marie