måndag 24 augusti 2009

Passa på!

Idag blev det en sväng in till stan för att fixa pass till Mica inför höstens resa. Philip frågade om vi inte behövde ordna kompass till honom också. Sötnos. Tänk om man kunde köpa en vägvisare för vilsna 5-åringar för 400 spänn. Vore ju perfekt.

Jag hann även smita in en sväng på fina inredningsbutiken som hade rea. Om inte resten av familjen suttit kvar i bilen utanför så hade det blivit mycket MYCKET dyrare. Jag fick bland annat med mig en "Pluring" som jag länge tänkt köpa. Jag satte upp den direkt och trashållaren funkar ju hur bra som helst! Jag kan inte låta bli att tycka att den är snygg också. Hittade även en liten söt servis som jag inte kunde motstå. Det lär ju bli några kafferep med Mica framöver. Den blommiga vaxduken har jag spanat in hela sommaren. Den hamnar nog på barnens bänkbord eller varför inte som en tavla. Allt i svart och vitt. Förstås.

Pluring


Prickar

Blommig

3 kommentarer:

Anonym sa...

Superfina grejer!!

Kakan sa...

Var hittade du Pluringen? Hade en men den åkte då vi tog ner kaklet...

Servisen har vi med, fast i grönt:-)

Kram K

Marie sa...

Hej Kakan! hihi, vi har så mycket lika :) Pluringen finns på Rummet. Jag tog den i "rostfritt", men det fanns även svart och vit.
Kram M