söndag 11 april 2010

Vemdalen


Det sägs att man inte ska ta det sista åket. Men i helgen har vi nog gjort det. Tagit det sista åket för säsongen. Vi kunde inte hålla oss utan åkte upp till Vemdalen i fredags kväll. Boendet löste sig i sista stund. Första natten fick vi låna snälla familjen Bergströms husvagn på Vargen. Henke har ju länge velat husvagnsträna mig, och nu blev det alltså läge. Har alltid trott att det skulle vara bökigt och stökigt, men jag måste erkänna att det var mysigt :) På lördag morgon kom Mats in till vår vagn och serverade kaffe. Sedan en heldag i pisten och när liftarna stängde bjöds det på AfterSki modell annorlunda - kolbulle och Jäger i brassestol utanför husvagn. Inte illa.


AfterSki hos familjen E/B: Kolbulle & Jäger

Andra natten bodde vi i fina WinterWillan och på söndag morgon vaknade vi till strålande solsken och klarblå himmel. En snabb frukost intogs för att vara först i nypistade backar. Eftersom Mica var utleasad till Mormor och Morfar i helgen har vi fått maximal åktid allihop. Philip saknade lillasyster och bestämde sig för att köpa prinsess-skidor till henne nästa vinter. Minsann.


Blå eller svart backe?

Phille i pisten

Med solen i ögonen och nypistat överallt
6-stolliften tar oss mot högre höjder


Rasmus och Philip på väg ner

PassExpressen upp till toppen


Trött slalomkille vilar benen

Caffé Latte with a View

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh, vilken härlig avslutning på skidsäsongen. Ser ut som att ni hade kanonväder. Kram Linda Ps.Filmerna är inlämnade. De var bra!

lena.lorentzen sa...

Fasiken vad härligt det verkar! När blev du en sådan slalombrutta? Jag kan bara ana hur duktig P måste vara på att åka! Kram!

Marie sa...

Linda - vi hade en superduperhärlig slalomhelg! Ville inte åka hem! Jo, till Mica förstås. Såg ni Scooby oxå? :)
Kram Marie

Lena - Det ÄR härligt! Nästan magiskt när svängen sitter :) Flytta norrut och få närmare till fjällen! och vi får närmare till er ;) PussÅKram

Anonym sa...

Nä vi såg inte Scooby. :-) Men thrillern var spännande och komedin helt galen.