lördag 21 november 2009

Dockskåp


Det finaste av alla fina dockskåp hittar man på Syster Lycklig. Ett tjusigt vitt hus i två våningar med fyra rum, som har öppningsbart tak och möblerbar vind. Tänk att få inreda detta med söta små möbler :) När lilla M blir större kommer hon att få ärva mitt gamla Lundby (Småland) dockskåp. En klassiker som står och väntar på vinden hos Mormor & Morfar. Jag minns de rosa plyschsofforna och det mossgröna 70-talsbadrummet. Minuter förvandlades snabbt till timmar i fantasivärlden. Tanken är att jag ska måla och tapetsera om i dockskåpet med tapetrester och tyger. Ett pilligt men roligt projekt. Det gäller att börja i tid. Måste bara bleka håret tokblont och sätta upp två superkrulliga tofsar först.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, jag har inget minne av att jag någonsin haft ngt dockskåp. Kunde min mor och far verkligen försumma mig så eller är det jag som har dåligt minne?? Hur gammal är man när man börjar leka med dockskåp? Är S för liten tror du? Kramar L

Marie sa...

Hade du inget dockskåp i S-hamn? Det förklarar ju ett och annat ;-)Svårt att säga lämplig ålder, beror väl lite på hur förstöra-benägen hon är :) Min tanke är vid 3-4 år. Testa vetja!
Kraaaaam!