torsdag 12 november 2009

Tyck till / TävlingHar ni sett?! Nu finns den härliga butiken Pirum Parum även som webbshop. Det betyder att även icke-Sundsvallsbor kan handla fin-fina kläder och prylar till de minsta. Men även vi Sundsvallsbor kan ju handla i webbshopen förstås. Vet du vad du vill ha (och inte har tid att strosa runt i butiken) så är det bara att klicka, betala och hämta den färdigpackade påsen i butiken på väg hem från jobbet. Lätt som en plätt.

Jag har fått den stora äran att i samband med webbshopens lansering anordna en tävling för mina läsare. ALLA som deltar (och lämnar ett kreativt och unikt svar) får 20% på en valfri vara vid nästa köptillfälle. Perfekt inför julshoppingen, eller hur!

Här kommer frågorna:

1) Har du några tips på förbättringar i webbshopen (utformning, layout osv.)

2) Är det något du saknar i sortimentet hos Pirum Parum? (Något varumärke eller produkt). I så fall vad?

Klicka på kommentarer till detta inlägg här nedan. Skriv in svaret på en av två frågor (eller båda om du vill). Glöm inte att uppge ditt namn och mailadress. Här kommer länken till webbshopen:

http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=9784

Tävlingen pågår till den 24 nov.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det danska märket NoaNoa har helt underbara kläder för små tjejer o killar! Har mest sett kläderna hemma i skåne, men saknar märket här i norr :)
kram karin

Karin Fernström
karin_reino@hotmail.com

Anonym sa...

Jag tycker att hemsidan är väl genomtänkt och snygg med den gröna päronmarkeringen som röd tråd genom sidorna. Den är enkel att navigera och handla i.

Jag saknar inte direkt något märke men det hade varit roligt med lite barninredning också.

Lenis

Anonym sa...

Jag gilar när det är upplagt så att man kan klicka på en rubrik tex tröjor och där finns alla märken på tröjor, osv..

Det finns inget märke jag saknar, men gärna lite mer pojkkläder.

/ Mia

Anonym sa...

Webbshopen ser fin ut!
Kommer inte på något klädmärke jag saknar men däremot saknar jag Sias härliga barnsaker här i stan, så det kanske kan vara något?!
/Marie
mariejeppling@hotmail.com