måndag 21 september 2009

Det här med båt

Igår var det Philips stora lyckodag. Micke och Isak skulle ta en sista sväng med båten för sommaren. De bjöd med Henke och Philip på en tur i det vackra höstvädret. Gissa vem som hoppade av glädje och stod redo i hallen efter 5 sek med flytvästen på? Philips (och pappans för den delen) största önskan är en båt och P tjatar på Henke att han ska sluta handla så mycket (hihihi... Henke?!) så att vi kan köpa en båt. Henke har förarbevis, 75% av familjen har flytväst, vi har båtkompisar och vi bor på en ö... så vad sitter det i kan man ju undra. En liten detalj, det saknas en finansiär :) Kanske Tomten lämnar renarna hemma till jul och kör hit i båt?I somras var vi med familjen Jeppling till Granön och myste. Ett kanonställe med fin sandstrand och lagom lite folk :) Mica gjorde sin premiärtur på sjön och förmodligen inte den sista. Om jag känner killarna här hemma rätt. Det är såna här tillfällen man kan plocka fram och leva länge på i vintermörkret:


Syskon på sjön


Isak och Marie

Nöjd kille!

Henke håller koll
Vi har det bra...

3 kommentarer:

♡ Kakan♡ sa...

Vi är ju nyblivna båtägare och det är hur underbart som helst! Nu är det färdigåkt för i år, men SOM vi har njutit:-)

Kram Kakan

Anonym sa...

KAN Henke verkligen läsa ett sjökort eller flashar han bara framför kameran?

Vilket fint kort på Philip och Mica i flytvästarna!

Lenis

Marie sa...

Kakan - Vi är oxå sugna på båt, det är ju jättemysigt!! :) Har funderat i 2 år nu. Dags att slå till nu när priserna sjunker? :)

Kram kram

Lena - hahahaha... flashar framför kameran... Nu blir H sur påre :) Han har gått kursen, klarade provet och titulerar sig numer skärgårsskeppare. Den du! ;)
Sov gott! Kram M