tisdag 15 september 2009

Snyggaste...

...lampan på IKEA just nu är Maskros från PS kollektionen 2009. Föreställ er vilket underbart sken det måste bli när ljuset sprider sig genom alla dessa blommor... Vill ha! Formgivaren själv (Marcus Arvonen) hoppas att lampan sprider sig som ogräs :) Och det gör den nog, var så säker. Men Maskros är, med sina 80 cm i diameter, tyvärr alldeles för stor för vårt hus. Jag hoppas att jag får njuta av denna lampa hemma hos någon kompis. Med högt i tak.


Här kommer kvällens tips :) Kakan efterfrågade ljuslyktor, så jag tänkte dela med mig av den jag köpte på IKEA förra veckan. Den heter Borrby och finns i både svart och zink. Lyktan är gjord för 20 cm blockljus och kan användas både inomhus och utomhus. Finns i två storlekar; 44 cm (kostar 149 kr) och 28 cm (kostar 69 kr). Vi har den stora men vill gärna ha en liten bredvid...


5 kommentarer:

Anonym sa...

Har själv varit o kikat på lampan på IKEA men såg att den var på tok för stor för vårt hus också. Men den är häftig! Jag är nyfiken på lamporna ni satt upp i vardagsrummet o måste komma förbi o titta. Är själv ute efter två lampor till taket i vårt vardagsrum men vet inte om hängandes lampor kommer att vara i vägen.

Anonym sa...

Oj, glömde nog skriva att det var från lilla mig. :-) //Linda

♡ Kakan♡ sa...

TACK snälla MARY:-) Den blir det!!! Toppen med den svarta bredvid våra krukro ute.

Nu ska jag återgå till soffan & EFterlyst!

Kram så länge!

Anonym sa...

Har också den lyktan, en stor och två små, som vi har ute bredvid krukorna. Jättefina!

Lenis

Marie sa...

Linda - ja visst är Maskros grym?! Om man inte har 4m i tak så kan man ju hänga den i en trapp tex. Kom gärna förbi och kolla lamporna. Jag gillar dem bara mer o mer :) Kram Kram

Kakan - KUL att du gillade den!! :)Jag såg ju att du hade svarta krukor och tänkte att lyktan skulle bli supersnygg hos dig! :) Den lilla verkade slutsåld igår när jag var där. Hoppas den kommer in snart. Krampåre!

Lenis - haha, har du oxå dessa? :) Visst är de fina! och bra pris med ju! Jag vill ha dem både inne och ute så jag måste nog köpa några till... Kramis!