söndag 20 september 2009

Gungeligung

Nu när målningen ute har vinterpaus tar inneprojekten vid. Först ut blir Micas rum. Äntligen. Ska bli riktigt roligt att börja inreda och pyssla i hennes rum. Det kliar verkligen i fingrarna. Jag har ju haft bilden klar för mig det senaste halvåret och snart är det äntligen dags! Tapeter och inredningsdetaljer är sedan länge inköpta och de ligger i kartongerna och skriker att de vill komma ut :)

När jag var liten hade jag en underbar liten gungstol på mitt rum. Den har mamma och pappa sparat, som tur var. Nu har snälla Morfar målat den vit till Mica. Den kommer att bli jättefin på hennes rum. Kul att blanda lite gammalt med nytt.


Jag tröttnar aldrig på Karin Mannerståls underbart charmiga busungar. Tyget har några år på nacken, jag vet. Men den trendkänslige får blunda, för även Mica ska få lite bus på sitt rum. Sydde bland annat två kuddar till henne redan innan hon föddes. Småbus på ena sidan och storbus på andra sidan.

1 kommentar:

♡ Kakan♡ sa...

Jag älskar också ff busungarna. Elin har ju dem i sitt rum hon med:-)

Jättefin gungstol. Har varit sugen jag med, på att köpa en på Ikea och måla vit, fast vi har ingen riktigt bra plats för den så jag får väl avvakta lite...

Kramis K