onsdag 9 september 2009

Pirum Parum


(Bilder lånade från Pirum Parum)

Vart köper man de coolaste och snyggaste barnkläderna i stan? Jo, på Pirum Parum i Haga naturligtvis. Trendiga märken som Molo, NovaStar, Katvig, och Villervalla finns i denna mysiga butik med urtrevlig personal. Pirum Parum har märken du inte hittar i någon annan butik, om du inte nätshoppar förstås. Jag klickar hem mycket från nätet, jag vet. Men inte i det här fallet. För grejen är den att jag tycker det är coolt med personer som lever sin dröm. En tjej med småbarn som vågar satsa på en egen butik. Henne gynnar jag mer än gärna. Så det så.

Eftersom jag har en förkärlek för stjärnor och ränder när det gäller barnkläder är min absoluta favorit Villervalla. Underbara små plagg i fantastiska färgkombinationer. Med kvalitet värd namnet. Idag fick Mica en ny kofta/jacka med härliga ränder. Perfekt att mysa i när vi ska ta långpromenader i höst. Dessutom är den praktiskt vändbar och blir helröd på andra sidan. Me like!


Randig karamell


Mössorna matchar

2 kommentarer:

Anonym sa...

I somras när vi var i Gbg o strosade i den helt underbara stadsdelen Haga hittade jag en Villervallabutik där de sålde två plagg men betala för en. Halva priset alltså o då blev det shopping! Men Filippas farfar köpte här i stan en helt underbara tröja med dragkedja från Villervalla som är i en mörk röd färg med sammetsaktigt tyg och naturligtvis en stjärna på fickan. Oj vad snygg Filippa är i den. /Linda

Marie sa...

Plyschkoftan med stjärnor är superfin! Kollade på den oxå!Christer är ju en farfar med bra smak må jag säga! Han vet vad Filippa vill ha! :)